Politica de confidentialitate

Această politică de confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale pe care ni le furnizați atunci când vizitați sau utilizați site-ul nostru web, produsele sau serviciile noastre. Informațiile personale sunt date care vă pot identifica direct sau indirect, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail sau alte date similare.

Scopul colectării informațiilor personale este de a vă oferi o experiență mai bună și mai personalizată pe site-ul nostru web, produsele și serviciile noastre, precum și de a îmbunătăți calitatea și securitatea acestora. De asemenea, folosim informațiile personale pentru a vă comunica noutăți, oferte speciale, sondaje sau alte informații relevante pentru dumneavoastră.

Respectăm dreptul dumneavoastră la confidențialitate și ne angajăm să protejăm informațiile personale pe care ni le încredințați. Nu vom vinde, închiria sau divulga informațiile personale către terți fără consimțământul dumneavoastră prealabil, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau de autoritățile competente.

Cine poate accesa datele mele?

Informațiile personale pe care ni le furnizați pot fi accesate doar de personalul nostru autorizat, care are nevoie de aceste date pentru a vă oferi serviciile solicitate. De asemenea, putem colabora cu furnizori externi de servicii, cum ar fi platforme web, procesatori de plăți, furnizori de cloud sau alte entități similare, care ne ajută să vă oferim site-ul nostru web, produsele și serviciile noastre. Acești furnizori externi pot avea acces la anumite informații personale pe care ni le-ați furnizat, dar numai în măsura necesară pentru a-și îndeplini obligațiile contractuale față de noi. Acești furnizori externi sunt obligați să respecte aceeași politică de confidențialitate ca și noi și să nu utilizeze sau divulge informațiile personale în alte scopuri decât cele convenite cu noi.

Puteți accesa, rectifica, șterge sau restricționa prelucrarea informațiilor personale pe care ni le-ați furnizat oricând, prin contactarea noastră la adresa de e-mail indicată la sfârșitul acestei politici. De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea informațiilor personale sau de a vă opune prelucrării acestora pentru anumite scopuri, precum și de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere competentă.

Această politică de confidențialitate poate fi modificată periodic pentru a reflecta schimbările legislative, tehnologice sau ale practicilor noastre. Vom publica orice modificare pe site-ul nostru web și vă vom notifica prin e-mail dacă este cazul. Vă recomandăm să consultați periodic această politică pentru a fi la curent cu modul în care protejăm informațiile personale.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office@plummedia.ro